Muziekencyclopedie.nl van Beeld en Geluid is een online kennisplatform over de Nederlandse muziekgeschiedenis. De website bevat biografieën, discografieën, foto’s en audio/video van meer dan 5000 Nederlandse muzikanten, bands, componisten, ensembles en orkesten. Verder is er informatie te vinden over de uiteenlopende muziekgenres, van dance tot klassieke muziek.

PRIVACYBELEID:
1. Verzamelen van gegevens:
RadioDeSchans.com verzameld geen gegevens op basis van cookies en dergelijke. De enige gegevens die wij verkrijgen zijn:
– Voornaam
– Naam
– Mailadres wanneer je een verzoekje/groetje doet.
Wanneer je je aanmeld als nieuwe programmamaker (a)k(st)er worden er bijkomstige gegevens gevraagd om informatieve redenen zoals inschatten van ervaring en voorkeuren van de kandidaat te kennen.
2. Wat wij doen met deze gegevens: In geval van een groetje/verzoekje zullen we enkel het e-mailadres gebruiken in geval van een probleem betreffende het verzoekje waarna we deze gegevens verwijderen. In geval van aanmelding gebruiken we het mailadres als communicatiemiddel met de kandidaat. Deze gegevens verwijderen we na het behandelen van de kandidatuur.